Een knipoog naar de toekomst met een betrouwbaar medium

_art-painting-285919_640Zelf ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar een bezoekje bij een medium. Niet omdat ik persé wil geloven in het bestaan van geesten of het hiernamaals, noch omdat ik met zekerheid zou willen weten wat de toekomst zou brengen. Maar een kleine hint van wat er nog zou gaan gebeuren vond ik toch handig. Ik dacht dat ik dan mischien op een bewustere manier bepaalde keuzes zou kunnen maken. Een betrouwbaar medium vinden is echter niet zo eenvoudig. Er heerst nog steeds behoorlijk wat taboe rond en dit bemoeilijkte dan ook de zoektocht naar positieve ervaringen. Ik vond het namelijk vooral belangrijk om te kunnen langsgaan bij een persoon van wie ik reeds enkele positieve verhalen had gehoord. Het blijft natuurlijk steeds de vraag of deze verhalen waar zijn, maar het bezoemt toch wat vertrouwen in. _foto1

Een positieve ervaring rijker

Na enkele verhalen gelezen te hebben op het internet en enkele mailtjes gestuurd te hebben naar mensen met ervaringen, besloot ik een afspraak te maken met een medium. Met bijzonder veel schrik belde ik aan, maar ze bleek al snel een heel toffe en gezellige vrouw te zijn zonder rare trekjes. Ze had van kaartenleggen haar beroep gemaakt en gemerkt dat dit bijna altijd klopte. En ik moet haar naderhand ook gelijk geven… Ik ben de liefde tegengekomen en heb een nieuwe job gevonden. Toeval of niet? Ik zal het nooit met zekerheid weten, maar ik ben in ieder geval positief!headergoud