Een HP 364 cartridge van Inktdruppel.nl

logoOnlangs had ik een nieuwe inktcartridge nodig voor mijn HP 364 printer. Meestal ga ik dan naar de computerwinkel toe waar ik de printer ook heb gekocht, maar eigenlijk vind ik de cartridges daar te duur. Na wat rondsnuffelen op Internet kwam ik www.inktdruppel.nl tegen, een website met een groot assortiment aan cartridges voor alle mogelijke soorten printers. Ze bleken de HP 364 cartridge te hebben die ik nodig heb voor mijn printer, tegen een behoorlijk nette prijs. Het was dan ook niet moeilijk om ervoor te kiezen hier een cartridge te bestellen.
hp-compatible_-_hp_364xl_pbk_-_inktdruppel.nl

Wat is beter, een orinele cartridge of het huismerk?

Het prettige aan Inktdruppel.nl is dat ze een website zijn die zowel originele cartridges als huismerk cartridges verkopen. Ik had een HP 364 cartridge nodig en om het eens uit te proberen heb ik zowel een originele HP-cartridge als eentje van het huismerk besteld. Als een huismerk-cartridge net zo goed werkt als een originele, dan is het een beetje zonde om veel meer te betalen voor een echte HP-cartridge. De huismerk-cartridge bleek prima te werken. Ik had wel eens op Internet gelezen dat mensen het niet aanraden om onofficiële cartridges in je printer te gebruiken, maar mijn ervaring met de cartridge van Inktdruppel is dat er eigenlijk praktisch geen verschil in kwaliteit is. Voorlopig heb ik die echte cartridge van HP dus niet nodig, en in het vervolg blijf ik wel het huismerk bestellen!

hp-compatible_-_hp_364xl_c_-_inktdruppel.nl