E sigaretten bestellen doe je bij dampstarter!

U wilt dus e sigaretten bestellen maar u weet nog niet hoe en wat. Dan is Dampstarter er om u te helpen met e sigaretten bestellen.

Waarom dampstarter?

Uw e sigaretten bestellen op Dampstarter komt met goede service. Wij van Dampstarter all in om u verder te helpen. Hoe helpen jullie mij verder? vraag u zich af. Het begint allemaal bij de customer service van Dampstarter. Weet u nog niet zoveel van e sigaretten dan kunt u ons gerust een mailtje sturen of bellen. Of dit nou om een keuze binnen de e sigaretten gaat of om persoonlijke ervaring we gaan door tot dat u heeft wat u zocht. Hierna komt de garantie zowel voor levertijd en product kwaliteit bieden wij uitstekende garantie. Maandag tot vrijdag voor 17.45 uur besteld is de dezelfde dag verzonden. De producten op onze site zijn geselecteerd door ervaren dampers met alle kennis binnen het kader van e sigaretten. Onze e sigaretten zijn natuurlijk vrij van ontploffingen en verdere buitengewone dingen.  

Leeftijd

Om op de site van Dampstarter te komen moet je boven de 18 zijn. Dit is natuurlijk met goede reden. E sigaretten vallen net zoals normale sigaretten onder de tabakswet. Dampstarter is er zeker niet van gediend om deze wet te overtreden. Daarom moet je dus 18+ zijn om te bestellen bij Dampstarter en word je id gevraagd bij levering van het product. Dus onder de 18 e sigaretten bestellen gaat het niet worden bij Dampstarter.