Douchedeuren

SanitairToen ik afgelopen maand in mijn douche stapte schrok ik erg. Omdat wij een twee-onder-een kap woning gekocht hebben die al 20 jaar oud is hadden we er bij de inspectie niet echt rekening mee gehouden dat de douche ook 20 jaar oud zou zijn. Echter dit was helaas het geval. De douchedeuren was erg snel vies en dit schrok zowel mij als mijn vrouw af. Natuurlijk hadden de vorige bewoners de douche goed schoongemaakt voordat wij op inspectie kwamen maar dat deze zo snel weer vies zou worden hadden wij niet gedacht. Toen werd het dus tijd om de douche. te vervangen en dit is niet echt een eenvoudige onderneming.

De douche samenstellen

Er zijn ontzettend veel verschillende opties als het gaat om het personaliseren van de douche. Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden als het gaat om de douchekraan, de douchekop en tegenwoordig zelfs de douchedeuren. Al deze mogelijkheden maken het kiezen van een nieuwe douche ontzettend lastig. Echter omdat onze douche onder een schuin dak staat was het kiezen van een geschikte douchedeur nog moeilijker. Gelukkig was deze keuze echter niet onmogelijk.

Na lang zoeken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Sanitair Online. De keuzemogelijkheden voor elke soort douchedeur is immens. We hadden meerdere mogelijkheden voor douchedeuren die ook aflopen en hierdoor kwamen we al snel uit bij onze nieuwe douchedeur. Deze website heeft erg goede variatie en is een echte aanrader voor iedereen die een nieuwe douche wil.