Dermaroller

Het merk Dermaroller staat voor competentie en innovatie op het gebied van medische techniek. Het Duitse merk heeft al jaren lang internationale ervaring op het gebied van medische technologie. Dermaroller staat vooral bekend om haar wereldberoemde gelijknamige product. Deze tool is één van de meest succesvolle behandelingen voor thuis die de huid verbetert door onder andere het verminderen van littekens, rimpels, beschadigingen door de zon en striae.

In de eerste instantie biedt het merk technologische producten aan dermatologen en plastische chirurgen. Maar met haar Home Care collectie kan iedereen ook thuis van de meest innovatieve huidverbeteringsapparatuur genieten. Vooral het product, de Dermaroller Hc, is een product dat erg geliefd is door mensen van over de hele wereld om thuis te gebruiken. De tool is geschikt om thuis een microneedling behandeling uit te voeren en je huid een echte boost te geven.

Dure bezoekjes aan de specialist zijn verleden tijd dankzij de Dermaroller Hc. Deze zeer effectieve behandeling vermindert rimpels, grove poriën, littekens en beschadigingen. Het apparaatje bevat 162 naaldjes die een lengte hebben van 0,2 millimeter. Je rolt de tool rustig een aantal keer horizontaal, verticaal en diagonaal over een deel van de huid. Vermijd zoveel mogelijk de oogcontouren en de neus omdat de huid hier erg dun is. Direct na gebruik zal je merken dat de huid steviger is, jeugdiger oogt, verzorgingsproducten beter opneemt en dat de poriën verfijnd zijn.

Naast deze geweldige tool, heeft het merk Dermaroller ook een collectie uitgebracht met de beste verzorgingsproducten voor je huid. De collectie bestaat onder andere uit hyaluronzuur ampullen, een rijke nachtverzorging en een verfrissende vocht inbrengende crème. Al deze producten zijn natuurlijk bij Beautyfashionshop te verkrijgen. Ook vind je hier de Dermaroller Roller Cleaner Natural Line. Dit is een reinigingsmiddel die speciaal ontworpen is om je tools schoon en hygiënisch te houden.

Je bestelt de beste producten van Dermaroller voor een stralend gezonde huid natuurlijk bij Beautyfashionshop. Een bezoekje aan de specialist is niet meer nodig, je geeft nu gewoon jezelf de beste behandeling, in je eigen huis. Door bij Beautyfashionshop te bestellen, geniet je altijd van de beste prijs, de leukste aanbiedingen en een snelle levering. Onze goede service bestaat ook uit het geven van het beste huidadvies. Heb je vragen over hoe je de Dermaroller moet gebruiken en of deze überhaupt wel geschikt is voor jouw huid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.