De Opleiding heftruckcertificaat maakte mijn werk leuker

truck Een hele poos geleden werkte ik voor een groot logistiek bedrijf en ik had eigenlijk een beetje een saaie functie en daarom ging ik op een dag naar mijn baas en vroeg naar wat anders. Toen kreeg ik de Opleiding heftruckcertificaat aangeboden en die nam ik natuurlijk met open armen aan want dit zou betekenen dat ik wat leukers en wat anders mocht gaan doen, overigens zou ik ook meer gaan verdienen en daar was ik dus al helemaal blij mee. Ik kreeg deze kans truck1aangeboden samen met nog wat andere medewerkers die ook waren uitgekozen om dit te gaan doen en nog geen week later gingen we aan de slag bij de rijschool.

Het was een leuke ervaring

truck2 De Opleiding heftruckcertificaat was echt iets anders dan ik had verwacht, ik dacht een saaie les tegemoet te gaan waar ik wel even voor zou slagen maar het was echter best een leuke ervaring. De instructeurs waren heel gepassioneerd en dat kon je ook merken in hun verhalen en uitleg en dat is een hele fijne manier van les krijgen omdat je dan veel meer geïnteresseerd bent dan wanneer er iemand zo’n saai verhaal staat op te hangen. Ik en de rest slaagde uiteindelijk en toen kon ik aan de slag op de heftruck, wat echt een veel leuker baantje was en ook nog eens wat extra’s verdiende!