De e-sigaret specialist Damp-e

Op onze website vind je alles over e-sigaretten. Zo beschikken wij over allerlei verschillende soorten e-sigaret maar ook over hoesjes, mod batterijen en natuurlijk coils. Door ons grote assortiment hebben we genoeg keus voor iedereen en kan iedereen wel zijn of haar geschikte product vinden. Op onze site zijn veel verschillende meningen van klanten te vinden, zo kunt u zien wat u van het product kan verwachten.  

Onze winkels

Damp-e beschikt over 3 winkels in Nederland. 1 in Utrecht, ééntje in Zeist en nog één in Arnhem. Als u liever eerst de smaak van uw e-sigaret wilt proberen kunt u gerust langskomen en de smaken proeven en dan een keuze maken. Wij hebben een breed assortiment met wel 300 verschillende e-liquids, batterijen, hoesjes en mods.

Mijn persoonlijke ervaring met Damp-e

Persoonlijk heb ik een hele positieve ervaring met Damp-e. Afgelopen maand heb ik daar mijn e-sigaret gekocht met hoesje. Hij werkt perfect en gebruik hem dagelijks. Ik ben zelf naar de winkel gegaan. Dat vind ik handiger want dan kan ik meteen de smaak proeven. De medewerkers waren erg klantvriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan.