Dankzij tens elektroden minder pijn

shopvoorgezondheidIk heb vorige week tens elektroden besteld. Dit voor mijn TENS-apparaat die ik gebruik bij het bestrijden van mijn pijn. Ik ben hiervoor ook al naar de dokter gegaan om te achterhalen wat het is en hoe ik het kan voorkomen. Een TENS-apparaat werkt eigenlijk simpel. Door middel van de stimulatie van uw zenuwen wordt het pijnsignaal naar uw hersenen doorbroken. Hierdoor kan het ‘pijn’ signaal mijn hersenen niet bereiken en voel ik de pijn niet. Verder is het ook mogelijk dat mijn lichaam bepaalde stoffen maakt dat ervoor zorgt een pijnstillende werking te hebben. Zo gaat de scherpe rand van de pijn als het waren eraf. Natuurlijk moet je pijn wel zien als een waarschuwing.

elektroden tensVandaar dat ik jullie wel een TENS-apparaat aanraad, maar wel nadat je naar de dokter bent geweest. Nu zullen jullie wel benieuwd zijn waar je zo’n apparaat kunt kopen? Nu dit kun je snel en eenvoudig doen bij shopvoorgezondheid.nl.

Kennen jullie deze site al?

Voor de mensen die de site van Shop voor Gezondheid niet kennen, het is een echte topper. Je kunt hier zoveel verschillende producten halen voor je gezondheid. Van kinderen tot aan volwassene, zij hebben hier van alles. Zo had ik laatst ook een digitale weegschaal gekocht van het merk Beurer. Deze kan ook mijn BMI opmeten. Handig, want nu hoef ik hier niet extra meer voor naar de sportschool.

tens elektroden