Batterij Macbook werken niet altijd goed!

1Voor iedereen die wel eens langer met een laptop heeft gedaan is dit wel een bekend probleem. Je kent het wel als je laptop wat ouder begint te worden en je minder lang met je batterij kan doen dan normaal. Bij negen van de tien laptops gebeurt dit echter al na een jaar. Dan is het natuurlijk zonde om je laptop weg te doen. Vandaar dat ik het vandaag dus ga hebben over Batterij Macbook kopen bij de webshop van Bizzix.

Een goede webshop

2

Zelf had ik hier namelijk last van bij mijn macbook air. Die begon op gegeven moment gewoon steeds sneller leeg te gaan en na een tijd kon ik er niet eens meer op werken  zonder kabel. Dit is natuurlijk erg vervelend vooral als je je laptop vaak nodig hebt. Dit was bij mij dus het geval aangezien ik in de buitendienst werk en dus vaak op pad ben is het erg onpraktisch. Gelukkig kon ik al snel een oplossing vinden. Een goede vriend van mij vertelde me over de website van Bizzix toen hij van het probleem hoorde. Hij zei dat hij hier ook last van had en toen hier een nieuwe Apple Batterij Macbook heeft besteld.

Erg tevreden

toen ik dit hoorde ben ik meteen op de gaan kijken en het viel me op dat er erg goedkope accu’s op stonden. Aangezien de prijs goed was heb ik meteen besteld. Ik hoop dat als jullie dit probleem hebben of krijgen wat aan dit stukje gehad hebben!3