Aquafinesse handig middel!

2

Sinds een paar maanden gebruiken wij geen chloortabletten meer maar aquafinesse. Het is een goed alternatief voor chloortabletten. Het is wel wat duurder, maar het blijft veel langer in het water. Je hoeft dan niet meer het chloorgehalte in de gaten te houden, want met een klein schepje van dit middel in je zwembad is het al goed. Met een flesje kan je heel lang doen. Bij ons zit hij nog bijna helemaal vol en we hebben hem al twee maanden. Het is heel fijn spul en stinkt niet. Je hebt het ook in verschillende soorten geuren. Het is heel lekker verfrissend en zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Echt een aanrader.

Als je aquafinesse besteld via de website heb je het vaak binnen een of twee dagen al binnen. Ik bestel altijd via de website. Dit doe ik al een aantal jaar en is mij altijd goed bevallen. Het betalen is heel simpel en goed beveiligd.

Lage kosten via de website1

 

Wat betreft de kosten zijn ze ook heel erg laag vergeleken met andere aanbieders. Als je ziet wat andere bedrijven ervoor vragen zit er een groot verschil tussen. Daarom zou ik je aanraden om het te kopen bij dit bedrijf en niet bij anderen. Ik ben dit bedrijf zeer dankbaar en kom zeker terug in de toekomst. Neem snel een kijkje op de website bij interesse naar de producten!